Akcija!

Gosen W16 Casting 150m

Original price was: 79,00 €.Current price is: 69,00 €. Kaina su PVM

Palyginti
Produkto kodas: Gosen W16 Casting 150m light green Kategorijos: , ,

Aprašymas

Gosen W16 Casting – 16 gijų pintas valas, daug tvirtesnis ir patvaresnis nei 8 gijų pinti valai, Gosen W16 Casting neatims malonumo tvarkyti ploną, lygią ir jautrią tuo pačiu, nepaisant dvigubai didesnio pynimo.

Modelis yra Efttex parodos nugalėtojas kategorijoje už geriausią naują valą savo klasėje būtent dėl ​​išsaugoto mažo skersmens, taigi ir neįtikėtinai lygaus paviršiaus. Šios savybės suteikia daug tolimesnį užmetimą, tačiau to neužtektų, jei jis neturėtų ir didesnių stiprumo, mazgų stiprumo ir atsparumo dilimui rodiklių. Pusiausvyra tarp visų savybių yra Japonijos prekės ženklo specialistų vadinamo 4S proceso rezultatas, o jo tikslas – kuo labiau sumažinti pluošto išsiskyrimą ir pagerinti užmetimą, kad valas būtų tinkamas daugeliui žvejybos tipų ir stilių.

Pintas valas taip pat pasižymi specialiu apdorojimu, apsaugančiu nuo vandens sugėrimo, kuris dar labiau padidina mazgų stiprumą. Jis pasižymi įspūdingai aukštu valdymo lygiu, o šviesiai žalia spalva užtikrina puikų matomumą.

S[alva – šviesiai žalia

Japan # Diametras, mm Kg-test
0.8 0.153 9,1
1 0.171 10,5
1.5 0.216 15,1
2 0.242 18,5

Jei radote pigiau rašykite  elektroniniu adresu  info@geraslaimikis.lt ir pateiksime Jums pasiūlymą už patrauklią kainą.

Papildoma informacija

Ilgis (m)

150

Spalva

Light green

Gijos

16

Storis

, , ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.